maandag 19 februari 2018

Sew Challenge in het water

Begin 2018 schreef ik me vol goede moed in voor mijn eerste sew challenge. 
We zouden gekoppeld worden aan een andere naaister/ blogster en we geven elkaar 3 criteria waarbinnen we iets mogen maken.
Ik kreeg een berichtje van Tamara, die haar creatie vorige week al toonde. Na een ronde op mijn blog kreeg ik de volgende criteria:
1. Gebruik een zacht stofje
2. en verwerk het tot een op en top vrouwelijke outfit
3. die je showt als een echte ster tijdens een fotoshoot

Ik was op dat moment bezig aan een mooi winterkleedje wat al perfect in de challenge zou passen. Ik was nog overmoedig want heb nog hele zachte stof liggen om er een gezellige lange golf bij te maken en zag het helemaal zitten.

Maar, .... er kwam van alles tussen.... de weekends waren volgepland, en zelfs mijn wekelijkse naailes moest ik 4 keer op rij (zo goed als) laten schieten. De stukjes naailes dat ik dan na de schoolse verplichtingen toch nog kon doen, waren dan ook niet bijster efficiĆ«nt. 
Enfin, om een lang verhaal kort te maken. Van mijn geweldige plannen schiet niet veel over, zelfs het kleedje is nog niet af.

Als kleedje maakte ik er weer eentje uit 200 jurken, aangezien het vorige perfect paste. Het werd de TiRiMo, zonder rits want mijn stof was rekbaar. Jammer genoeg (en hierdoor ook de vertraging) paste het deze keer niet zo goed (was het omdat deze keer de stof rekbaar was?), en moest het dus ingenomen worden.
Enfin, het is zo goed als af, dus ik heb wel mijn mini-fotoshoot gehouden, buiten in het zonneke met mijn bijna affe kleedje. Foto's zijn gemaakt door mijn 5 jarige dochter, vandaar dat er soms mijn hoofd niet helemaal goed op staat. Ze moet nog wat oefenen :-)
Daarna wilde de fotograaf zelf ook mee op de foto:

Rarara, wat is er nog niet af??? (Hint: ik draag de sjaal niet voor de kou ;-)) Volgende keer beter :-)

Als je nog andere challenges wil lezen, hier wordt er ook nog gepubliceerd vandaag. Veel leesplezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten